Preview Mode Links will not work in preview mode

Publicistpodden

Tidskriftspodden är en intervjupodcast som erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden. Podcasten riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort. Tanken är att lyssnaren ska få en snabb och initierad inblick i de hetaste branschfrågorna.

— Gilla Sveriges Tidskrifter på Facebook om du vill du veta mer om oss och få koll på kommande avsnitt.

– Tyck till om podden! Maila fredrik.wass@sverigestidskrifter.se.

Mar 30, 2023

Hur gick det för tidskriftsbranschen 2022? Vad handlade domen som nyligen chockade branschen egentligen om? Och vad är det för redaktion som verkar under kungens beskydd? Det får du veta i detta avsnitt av Publicistpodden.

I det 145:e avsnittet av Publicistpodden pratar programledare Jonas Nordling med Sveriges...


Mar 14, 2023

Kommer den danska antiprinttrenden snart drabba svenska fackförbundstidningar? Hur funkar Expertsvar egentligen? Och vad avslöjas i de nyfunna dagböckerna från en reporter på SvD? Allt besvaras i Publicistpodden.

I februari meddelade Danmarks största fackförbundstidning FOA, med en upplaga på 169 000 exemplar,...


Mar 1, 2023

Är Camilla Bergmans nya projekt på låtsas eller på riktigt? Hur letar mediebranschen framtidens stjärnor? Och varför ville DN bygga ett planetarium? Publicistpodden ger svaren!

I det 143:e avsnittet av Publicistpodden får Camilla Bergman berätta sanningen om sin nya mediesatsning. Och så besöker vi Mediernas...